Børge Rømma Trollbandt Publikum i Byåsen Kirke

To menn som sitter ved et bord med stearinlys foran seg.

På en stemningsfull onsdag kveld den 31. januar, samlet en entusiastisk mengde seg i Byåsen Kirke for å oppleve et unikt musikalsk arrangement med Børge Rømma, den talentfulle musikeren og vokalisten fra countrybandet Too Far Gone. Som en ekte fosning, er Børge synonymt med musikalsk kvalitet, og denne konserten var intet unntak.

Arrangementet, som ble vakkert ledet av prost Steinar Leirvik, tilbød en dyptgående innsikt i Børge Rømmas musikalske univers. Publikum ble servert en rikholdig blanding av Børges egne låter, Too Far Gone-favoritter, gospelsanger, og salmer fra salmeboken, som alle vitnet om hans brede musikalske rekkevidde og dybde.

En av kveldens mange høydepunkter var Børges egne sang «Dyrebare Tid», en låt som utforsker verdien av de dagene vi har på jorden, og viktigheten av å tilbringe tid med våre kjære. Gjennom sangen stilte Børge spørsmålet, «Hva er dyrebar tid for deg?», og inviterte dermed publikum til å reflektere over deres egen verdsettelse av tid.

I et spesielt øyeblikk debuterte Børge Rømma sangen «Water Into Wine» for første gang live. Denne versjonen av sangen, som var litt annerledes enn den utgitte versjonen på grunn av tilpasninger for radiospill, tilbød et unikt blikk inn i Børges kreative prosess.

Konserten ble arrangert av Byåsen menighet og ble en minneverdig aften fylt med musikk som rørte ved hjertestrengene. Med prost Steinar Leirvik ved roret, ble konserten en intim og inspirerende opplevelse, hvor Børge Rømma delte fra hjertet og engasjerte seg i meningsfulle samtaler med både Steinar Leirvik og publikum.

For de som ønsker et gjensyn med noen av kveldens musikalske øyeblikk, kan Børges «Water Into Wine» finnes på Spotify. Dette gir en flott anledning til å dykke tilbake i den stemningsfulle atmosfæren som preget denne spesielle kvelden i Byåsen Kirke.

Denne konserten står som et vitnesbyrd om musikkens evne til å samle mennesker og skape uforglemmelige øyeblikk. Vi ser med spenning frem til fremtidige arrangementer der musikk og samhold kan feires på nytt.

Under den uforglemmelige kvelden i Byåsen Kirke med Børge Rømma, ble vi vitne til magiske musikalske øyeblikk. For å dele litt av denne magien med dere som ikke kunne være der, presenterer vi noen utvalgte klipp fra kvelden.

Nyt disse øyeblikkene og føl musikken som brakte oss sammen.

Klikk på bildet for å se videoen

To menn som sitter ved et bord med stearinlys foran seg.
Del innlegget

Kommentarer er stengt.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
De siste nyhetene sendt til din innboks en gang i måneden.