En hyllest til fellesskap og frivillighet: En uforglemmelig kveld på Fissa bedehus

Logoen for frivilligfest.

Den 8. februar ble Fissa bedehus omgjort til et varmt samlingspunkt for over 70 frivillige og kirkens ansatte, en kveld dedikert til å feire fellesskap og frivillighetens kraft. Blant de fremmøtte var prost Steinar Leirvik, kirkeverge Anita Nesset Kristiansen, prestene Ingunn Aarseth Høvik og Thala Juul Holm, menighetspedagog og trosopplærer Margareth Askjemshalten, diakon Inger Løwø, kantor Olegs Alohins, samt kirketjenere Frank Robert Stoum, Arild André Arnestad og Asgaut Løwø.

Kvelden startet med en rolig stemning kl. 18.00, mens folk fant plassene sine og Olegs Alohins fylte rommet med behagelig taffelmusikk. Anita Nesset Kristiansen ønsket alle velkommen kl. 18.15, presenterte staben og ga en oversikt over kveldens program, som lovet en innholdsrik og minnerik aften.

Middagen besto av bordvers og sang, i et miljø der samholdet blomstret mens fatene ble satt på bordene og drikke sto klart. Måltidet gav rom for samtaler og deling av erfaringer, forsterket av felles sang som løftet stemningen.

Kl. 19.30 tok Steinar Leirvik scenen med en innlegg og andakt som berørte hjertene til alle tilstedeværende. Han snakket om betydningen av samhold og støtte i samfunnet, og delte personlige opplevelser som understreket viktigheten av kommunikasjon, selv i uventede situasjoner. Hans budskap om hver enkelt persons rolle i samfunnet og betydningen av fysisk kontakt og åndelig velsignelse ga rom for refleksjon og inspirasjon.

Asgauts fortelling om sin barndom og konfirmasjon på Svalbard var både rørende og inspirerende, en påminnelse om viktigheten av våre røtter og personlige reiser.

Kvelden avsluttet med kaker, kaffe og hyggelige samtaler rundt bordene, før Steinar ledet alle i avslutningssangen og velsignelsen. Det var en kveld fylt med varme, fellesskap og takknemlighet for det frivillige arbeidet som binder samfunnet sammen.

Musikken, sangen og lyden, vakkert orkestrert av Olegs, sammen med innsatsen fra alle de frivillige og kirkens arbeidere som serverte maten og dekket bordene, gjorde kvelden til en minneverdig feiring av fellesskap og frivillighet.

Denne kvelden på Fissa bedehus var en vakker påminnelse om kraften i frivillig innsats og viktigheten av å stå sammen som et fellesskap. Det var en feiring av de mange bidragene som hver enkelt frivillig og ansatt gir til kirken og samfunnet, en hyllest til samhold, støtte, og den dype forbindelsen vi deler som mennesker.

I tillegg til den musikalske atmosfæren han skapte, tok Olegs Alohins initiativ til å forevige kvelden ved å filme. Hans beslutning om å ta opp hendelsene, har gitt oss en unik mulighet til å gjenoppleve de rørende og tankevekkende øyeblikkene. Vi har nå mulighet til å se de komplette opptredenene av Steinar Leirvik og Asgaut Løwø på nytt. Disse opptakene tilbyr ikke bare et vindu tilbake til denne spesielle kvelden, men gir også de som ikke kunne være til stede, en sjanse til å oppleve kraften i deres ord og budskap.

Steinars engasjerende foredrag og Asgauts personlige historie, som begge ble fanget på film, understreker ytterligere betydningen av fellesskap og personlig vekst. Gjennom disse opptakene blir de inspirerende meldingene og den hjertevarme atmosfæren ved Fissa bedehus gjort tilgjengelig for et bredere publikum, og viderefører dermed den positive energien og inspirasjonen fra kvelden.

Klikk på bildet for å se videoen

En mann som snakker i en mikrofon foran et maleri.
Del innlegget

Kommentarer er stengt.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
De siste nyhetene sendt til din innboks en gang i måneden.