Adventskonsert i Rissa kirke 2022

En annonse for adventskonserten.

Lørdag 10. desember ble det holdt adventskonsert i Rissa kirke. Der deltok kjente (Asbjørn Mosleth, Isak Haarberg, Johan Fætten) solister og kor (Stadsbygd Mandssangerforening), lokale (Vegar Nebb, Frode Askjem, Olegs Alohins) og tilreisende Kenneth Löhr, Kjell Ove Aaberg musikere, samt nye (Signe Rønningen, Ida Lovise Skylstad) solister. En hyggelig overraskelse for mange var opptredenen til koret og solistene fra (Fosen Folkehøgskole). Vi vil gjerne takke Sølvi Ann Fætten for de fantastiske legendene hun leste for oss. Stemmen hennes var så vakker og fengslende.

Vi ville benytte anledningen til å si en stor takk til Finn Yngvar Benestad for å være konferansier for konserten vår, han skapte en lett magisk atmosfære av alt som skjedde på konserten.

Vi er veldig glade for å se at arbeidet vårt var vellykket og at publikum fikk mange positive følelser og inntrykk fra konserten. Og dette gir oss mye energi og vilje til å forberede og holde Adventskonserten 2023 neste år!

Vi vil være takknemlige hvis du kan fortelle oss dine tanker om konserten, slik at vi kan gjøre den enda bedre neste gang.

Vi ønsker deg en god jul og et godt nytt år!😃🎄✨❤️

Del innlegget

Kommentarer er stengt.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
De siste nyhetene sendt til din innboks en gang i måneden.