Regler og retningslinjer

Velkommen til våre retningslinjer og regler. Her finner du all nødvendig informasjon som styrer bruk og samhandling med vårt nettsted. Vi anbefaler at du leser gjennom disse retningslinjene nøye for å forstå dine rettigheter og plikter som bruker av våre tjenester. Informasjonen er delt inn i følgende fire kategorier for å gjøre det lettere for deg å finne det du trenger:

Bli medlem og opplev mer med våre eksklusive medlemsnivåer!

  1. Utforsker (free):

    • Tjen poeng for grunnleggende aktiviteter som registrering, lesing av artikler og deltagelse i diskusjoner.
    • Brukere kan bruke de opptjente poengene til å få rabatter på billetter eller tilgang til grunnleggende materialer.
  2. Skaper (100 points/mnd):

    • Tjen ekstra poeng for å skape innhold, delta i undersøkelser og organisere arrangementer.
    • Tilgang til avanserte funksjoner på nettstedet, som å legge til egne artikler eller videoer.
    • Mulighet til å bruke poeng for å kjøpe eksklusivt innhold eller delta i private arrangementer.
  3. VIP-medlem:

    • Tilgang til dette nivået kan oppnås ved å samle en betydelig mengde poeng eller ved kjøp.
    • Eksklusive privilegier som VIP-tilgang til arrangementer, personlige møter med artister og spesielle gaver.
    • Mulighet til å påvirke innholdet og arrangementene på nettstedet, inkludert planlegging og organisering.

Points - hjelper fellesskapet, gjør deg rikere!

Points ⍟ - intern valuta tildelt for aktivitet. Points kan brukes for tilgang til eksklusive materialer og for å øke brukernes rettigheter.

Points tildeles på følgende måter:

  • Logg inn på nettsiden – 1 point.
  • Skrevet kommentar – 5 points.
  • Invitert venn som registrerer seg på nettsiden (vær vennlig å informere administrator direkte gjennom chat eller kontaktskjema) – 20 points.

Cookie

små filer som lagres på datamaskinen din av nettleseren din (for eksempel Internet Explorer, FireFox, Chrome eller Opera) på forespørsel fra nettstedet du besøker. Dette lar nettstedet huske visse ting om deg. For eksempel, dine innstillinger og historie, eller å holde deg innlogget slik at du ikke trenger å skrive inn brukernavn og passord hver gang du besøker nettstedet.

Filer cookie kan lagres på datamaskinen din i en kort periode (for eksempel så lenge nettleseren din er åpen) eller i lang tid, til og med i flere år. Informasjonskapsler fra andre nettsteder vil ikke være tilgjengelige for oss.

Bruken av våre informasjonskapsler Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til mange formål, inkludert:

  • Registrering og vedlikehold av dine innstillinger. Dette inkluderer å kunne være innlogget på dette nettstedet når du besøker det igjen, samt vise nettstedet på språket og stilen du har valgt.
  • Analyse av data. Dette lar oss se hvordan folk bruker nettstedet og forbedre det om nødvendig.
  • Annonser informasjonskapsler (mulig fra tredjeparter). Hvis dette nettstedet viser annonser, kan annonsebyråer sette informasjonskapsler for å bestemme hvem som har sett annonsen og lignende. Disse informasjonskapslene kan settes av tredjeparter, og dette nettstedet kan ikke lese eller skrive dem selv.
  • Andre tredjeparts informasjonskapsler for ting som deler innhold med Facebook eller Twitter. Disse informasjonskapslene er vanligvis satt av tredjeparten selv, så dette nettstedet vil ikke kunne få tilgang til dem.

Standard informasjonskapsler Her er listen over de viktigste informasjonskapslene som vi setter på datamaskinen/telefonen din:

  • xf_csrf Lagrer din unike token som brukes til å bekrefte at handlingene du utfører på dette nettstedet er utført av deg.
  • xf_session Lagrer identifikatoren (ID) for økten din.
  • xf_user Lagrer din unike nøkkel som lar deg være innlogget på nettstedet mens du navigerer fra side til side.

Ytterligere informasjonskapsler og de som settes av tredjeparter Ytterligere informasjonskapsler kan settes mens du bruker nettstedet for å huske informasjon når du utfører visse handlinger eller lagrer bestemte innstillinger.

Andre informasjonskapsler kan settes av tredjeparts tjenesteleverandører som kan tilby informasjon som anonym sporing, eller de kan settes ved hjelp av innhold innebygd i noen sider, for eksempel YouTube eller andre medieleverandører.

Sletting/deaktivering av informasjonskapsler Administrasjon av informasjonskapsler og deres innstillinger bør utføres gjennom nettleserinnstillingene dine. Her er lenker til veiledning om hvordan du gjør dette i populære nettlesere:

  • Microsoft Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Safari for macOS
  • Safari for iOS

Vilkår og betingelser

Representanter for denne nettsiden ("tjenesten") er ikke ansvarlige for noe innhold som er opprettet av brukere, og for brukerkontoer. De presenterte materialene uttrykker kun synspunktene til deres forfattere.

Tjenesten er kun tilgjengelig for brukere som er 12 år eller eldre. Hvis du er yngre enn alderen nevnt ovenfor, vennligst ikke registrer deg på dette nettstedet. Ved å registrere deg i vår tjeneste bekrefter du at du har nådd nevnte alder eller er eldre.

Alt innhold du legger til, laster opp eller på annen måte tilveiebringer til tjenesten, kan bli gjennomgått av teamets medlemmer på forumet. Alt innhold du legger til eller laster opp, kan bli sendt til tredjepartstjenester for verifikasjon (inkludert, men ikke begrenset til, tjenester for spamforebygging). Ikke legg til innhold som du anser som personlig eller konfidensielt.

Du samtykker i å ikke bruke denne siden til å sende eller distribuere noe innhold som er ærekrenkende, støtende, hatfullt, truende, spam eller lignende. Innhold som kan være fornærmende, inneholde materiale for voksne eller annet uønsket innhold, inneholde personlig informasjon om andre, risikere brudd på opphavsrett, oppfordre til ulovlig aktivitet eller på annen måte bryte noen lover. Du er fullt ansvarlig for innholdet og eventuell skade forårsaket av det eller din oppførsel.

Vi kan fjerne eller endre noe innhold som er lagt til når som helst, med eller uten grunn, med eller uten varsel. Forespørsler om fjerning eller endring av innhold vil kun bli vurdert etter vårt skjønn. Vi kan nekte deg tilgang til hele eller deler av vår tjeneste når som helst, med eller uten grunn, med eller uten varsel.

Du gir oss en ikke-eksklusiv, varig, ugjenkallelig og ubegrenset rett til å bruke, publisere eller republisere ditt innhold innenfor tjenesten. Du beholder opphavsretten til innholdet.

Disse vilkårene kan endres når som helst uten varsel.

Hvis du ikke er enig i disse vilkårene, vennligst ikke registrer deg og bruk ikke vår tjeneste. Bruk av denne tjenesten betyr aksept av disse vilkårene. Hvis du ønsker å lukke kontoen din, vennligst kontakt oss.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
De siste nyhetene sendt til din innboks en gang i måneden.